Na društvenim mrežama navodi da su radnici u rudniku pojeli psa, Ziđin poriče

Na društvenim mrežama nedavno se pojavila objava u kojoj je navedeno da su kineski radnici, zaposleni u rudniku bakra "Ziđin Koper" u Majdanpeku, ubili psa, odrali ga, ispekli i pojeli.

Kompanija "Ziđin Koper" saopštila je da kineski radnici zaposleni u njihovom rudniku u Majdanpeku nisu ubili i pojeli psa, kako se pisalo na društvenim mrežama, već da je u pitanju bio zec.

"Obaveštavamo vas da smo odmah nakon prvih informacija o događaju zahtevali od proizvođačke kompanije da preduzme sve potrebne radnje i da sprovede internu istragu, nakon čega je utvrđeno da je u pitanju zec, a ne pas", navodi se u saopštenju.

Kompanija je dodala da je zatražila da se poštuju svi lokalni zakoni i navela da je ceo slučaj prijavila nadležnim udruženjima i relevantnim ustanovama.

  • Realnost

    14.08.2023 20:44
    Realnost
    Pa šta i mi bi pojeli prase ili jagnje, na kraju krajeva i oni su ljudi pa nek se hrane u skladu sa svojim običajima i kulturom, sad smo mi odjednom duboku iznenađeni i uvređeni a niko ne pita kako su dobili i zašto rudnik i da rade s njim šta hoće, koga briga za milijarde da vidimo psa, što se mene tiče trebali bi obići stanove i pokupiti sve džukele što stalno laju i zapišavaju gde stignu, dok se njihovi fini vlasnici zgražaju na sve ovakve komentare i gledaju u nebo dok ostavljaju produkte velike nužde za sobom!!! Ubi ih finoća!!!
  • More

    14.08.2023 14:22
    More
    Da nebudu Ljudi…kako je krenulo?!
  • veterinar

    14.08.2023 13:38
    moj komentar
    I zec isto kao i pas voli da živi. Kao i sva živa bića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.