FOTO: Komunistička omladina u Beogradu otkrila mural Če Gevare

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) organizovao je manifestaciju "Duh Kube u Beogradu", a tim povodom je u Parku prijateljstva otkriven mural Ernesta Če Gevare.
Manifestacija "Duh Kube u Beogradu" održana je u "Parku prijateljstva" na Novom Beogradu u sklopu obeležavanja 97 godina od rođenja Fidela Kastra.
Tim povodom su otkriveni murali simbola kubanske revolucija Fidela Kastra (koji je oslikan prošle godine) i Ernesta Če Gevare koji je pridodat pre nekoliko dana.
Skup su otvorili umetnici sa Kube "Roxy&Reny", a mladi umetnici iz Srbije i Rusije Darko Pantelić i Margrita Smailova oslikali su mural Ernesta Če Gevare.
 
 
Sama manifestacija je imala i humanitarni karakter, jer će novac biti doniran dečjem svratištu na Novom Beogradu.
  • Realista

    14.08.2023 14:14
    Tetkino čedo...
    ... nije imao svoju fotku na kojoj je dovoljno lep pa je poturio Čeovu. Komunistička omladina, kakav vic... hahahahaaha!
  • Dejan

    14.08.2023 12:39
    Cccc
    Ideoloska bolest jos ne jenjava u srbistanu !
  • hm

    14.08.2023 11:56
    postoji jedna fotka, izlozena u Parizu pre desetak godina; prikazuje dve devojke, stare 17 i 19 godina; pored njih tela ubijenih - vide se samo bele soknice i sandale... 'protivnice kubanske revolucije'- je'l...
    a ispred njih 'Komandant' Ce, sa sve pistoljem...
    fotografija snimljena pre nego sto ce pasti mrtve...
    (svedokinja, sestra ubijenih, prezivela, potvrdila verodostojnost fotografije kao i identitet onog koji je pucao... ali to vole ljudi da zaborave...)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.