Gašić: Poverenik u MUP-u proverava ko je objavio spisak dece iz Ribnikara, a vodimo i svoju istragu

Ministar policije Bratislav Gašić izjavio je da je poverenik za informacije od javnog značaja u kontroli u MUP-u zbog objavljivanja spiska potencijalnih meta napada u školi "Vladislav Ribnikar".
Gašić je rekao i da unutrašnja kontrola MUP radi svoju istragu.
"Dok oni ne završe svoje izveštaje ja se neću izjašnjavati", rekao je Gašić.
Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" 3. maja ubio je devet učenika i čuvara škole i ranio pet osoba.
 
Načelnik beogradske policije Veselin Milić je istog dana na konferenciji za novinare pokazao spisak dece koju je maloletnik planirao da ubije.
 
Roditelji učenika traže, između ostalog, da se utvrdi odgovornost onih koji su obelodanili imena dece koju je maloletni ubica planirao da ubije.
  • 9

    15.08.2023 22:14
    Možda
    Da pitate RTS , pink-hapy,sarapu,vučićevića,kurir i obavezno poligraf i kad kažu da ne znaju optužite zapadne medije , Đilasa i Šolaka.
  • SaleN

    15.08.2023 21:45
    Da je prvi
    put, da nas lažu i obmanjuju, nego je ko zna koji put. Gluplji smo narod od ovaca.
  • Bombon

    15.08.2023 15:33
    Ovo je stvarno samo za ove vaše što ni osnovnu školu nisu uspeli da završe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.