Dogovoreno: Od 1. septembra policajci u školama pre, tokom i po završetku časova

Policija će obezbeđivati sve škole u Srbiji od 1. septembra, kada počinje nova školska godina.
Dogovoreno: Od 1. septembra policajci u školama pre, tokom i po završetku časova
Foto: FoNet
Policijski službenici biće prisutni pre, za vreme trajanja nastave i nakon okončanja časova u obe smene, dogovoreno je na današnjem sastanku predstavnika Ministarstva prosvete i Ministarstva unutrašnjih poslova.
Na sastanku je dogovoreno i da će osim u školskim dvorištima, policijske patrole biti pojačane u blizini škola kao i da će kontrolisati i regulisati bezbednost saobraćaja, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
"Načelnici policijskih i školskih uprava, kao i direktori škola i načelnici policijskih stanica intenzivno rade na analizi stanja bezbednosti, kako bi sagledali situaciju i preduzeli zajedničke mere da bi se bezbednost učenika i zaposlenih podigla na najviši mogući nivo", stoji u saopštenju.
  • Goran

    23.08.2023 09:48
    A sta ocekivati od dece danasnje ko su im idoli razne pevaljke starlete politicari nekada je ucitelj bio postovan ucen covek
  • Daki

    23.08.2023 07:51
    Pa
    Sad imama da imamo skolovane policajce
  • Zebra

    22.08.2023 14:35
    Kao i svake godine, show traje prvih nedelju dve. A školsko obezbeđenje 30% njih neće da plati. A ne shvataju da ti ljude rade ok posao i da je dobro sto su tamo. Pogotovo imajući u vidu danasnju decu i (ne)vaspitanje koje nose od kuće!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija