Gašić sa roditeljima mladića koji je nestao na Vlasinskom jezeru: Preduzimamo sve što možemo

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić danas je na Vlasinskom jezeru razgovarao sa roditeljima mladića koji je pre devet dana nestao u tom jezeru.
Poručio je da pripadnici MUP čine sve što je u njihovoj moći kako bi pronašli njihovog sina.
Gašić je predočio okolnosti koje otežavaju potragu za nestalim dvadesetčetvorogodišnjakom i naglasio da je Ministarstvo angažovalo i dodatne resurse u potrazi.
Kako navodi MUP, Gašić je obišao pripadnike Ronilačke jedinice Žandarmerije i Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) koji su ga izvestili o toku i aktivnostima koje preduzimaju prilikom potrage.
 
Zamenik komandira Ronilačke jedinice Žandarmerije Bojan Škrbić istakao je da su se Ronilačkoj jedinici Žandarmerije u intenzivnoj potrazi, u kojoj su uslovi za ronjenje izuzetno teški, priključili i pripadnici SAJ.
 
Škrbić je objasnio da se potraga sastoji iz dve tačke i da prva podrazumeva pregled dna, a druga pregled sonarom.
 
Od ujutru do uveče ronioci pregledaju dno u potrazi za nestalim licem, rekao je Škrbić i dodao da su uslovi za ronjenje vrlo teški i da se radi o muljevitom i tresetnom dnu.
 
"Temperatura vode je od devet do 14 stepeni, dok ronimo na  dubinama, u zavisnosti od mesta, od 13 do 20 metara", naveo je Škrbić. 
 
Mladić je nestao pre devet dana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.