Pritvor za četvoricu osumnjičenih za pokušaj šverca oko dve tone kokaina

Posebno odeljenje za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu saopštilo je danas da je određen pritvor okrivljenima S.К, N.S, N.S. i B.К, odnosno organizovanoj kriminalnoj grupi, čiji su članovi "o
Pritvor za četvoricu osumnjičenih za pokušaj šverca oko dve tone kokaina
Foto: 021.rs
Njihovi članovi su "osnovano sumnjivi da su pribavili oko dve tone opojne droge kokain".
U saopštenju se navodi da je rešenje o pritvoru do 30 dana doneo sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu - Posebnog odeljenja za organizovani kriminal.
Pritvor je okrivljenima S.K, N.S, N.S. i B.K, određen usled postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, odnosno na to da će se okrivljeni, svaki ponaosob, boravkom na slobodi kriti ili dati u bekstvo i tako postati nedostupni pravosudnim organima Srbije, kao i da mogu ponoviti krivično delo.
 
Okrivljenima S.K, N.S, N.S. i B.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela "Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".
 
"Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom Veću Višeg suda u Beogradu - Posebno odeljenje za organizovani kriminal u roku od tri dana od prijema rešenja", navodi se u saopštenju.
 
Podsetimo, policija u Srbiji uhapsila je u Novom Sadu i Beogradu četiri osobe zbog sumnje da su deo organizovane kriminalne grupe od koje su u Atlantskom okeanu zaplenjene dve tone kokaina.
  • posmatrač

    27.08.2023 07:35
    Zna se ko će da presudi
    Šta kaže nepomenik, vrhovni branitelj Jovanjice? Jel 2 tone značajna količina?
  • Laloš

    27.08.2023 00:16
    @A koliko
    To se pošmrče za 10 meseci po BG i NS splavovima i klubovima.
  • Z

    26.08.2023 21:27
    Čim nema imena … sve je jasno … ke$ još nije nadjen

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.