FOTO, VIDEO: Vozio u suprotnom smeru auto-putem, izazvao sudar i poginuo, dve osobe povređene

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u teškoj nesreći koja se dogodila danas oko 16 časova, na auto-putu Miloš Veliki u blizini Obrenovca u smeru ka Beogradu.
FOTO, VIDEO: Vozio u suprotnom smeru auto-putem, izazvao sudar i poginuo, dve osobe povređene
Foto: 021.rs
Kako nezvanično saznaje Nova.rs, poginula je jedna osoba iz "fijata", dok su povređeni putnik iz fijata i vozač "hjundaija" prevezeni u KBC Zemun.
Nesreća se dogodila kod mesta Jakovo, najpre je došlo do sudara dva automobila, nakon čega se jedan zapalio.
Prema nezvaničnim informacijama, jedan od učesnika nesreće, odnosno vozač "fijat punta", kretao se suprotnim smerom u trenutku sudara.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Na licu mesta su vatrogasci, Hitna pomoć i policija.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Motte

    05.09.2023 21:59
    Bahato drustvo
    Slika i prilika bahatog drustva,onaj ko se bahato ponasa U saobracaju je bahat U svim prilikama,pod parolom moze mi se tu je sekta da me zastiti.
    Problem je jedino kada je sudbina jaca od sekte pa plate zivotom.
  • G pen

    05.09.2023 15:47
    E da, nedavno je tip na kruznom toku prema Rumenci iz smera od Novog Naselja skrenuo odmah levo prema Rumenci. Da, dobro ste procitali, suprotno od smera kretanja u kruznom toku a srecom su bili rani jutarnji casovi pa nije bilo guzve. Katastrofa sta ovaj narod ima u glavi.
  • Života

    05.09.2023 12:40
    Helikopteri
    Zašto nemamo više policijskih helikoptera za brze intervencije? Zašto Srbija nema helikoptere hitne pomoći? Pa skoro svaka država u evropi ima helikoptere hitne pomoći. Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija