FOTO Tuča na Savskom nasipu: Žena pokušala da prođe autom kroz blokadu

Tokom blokade na Savskom nasipu u Beogradu došlo je do fizičkog obračuna između jedne učesnice u saobraćaju i jedne učesnice blokade.
FOTO Tuča na Savskom nasipu: Žena pokušala da prođe autom kroz blokadu
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Organizatori protesta kažu da je žena automobilom uletela među okupljene u želji da prođe, prenosi N1.
Nakon što je aktivistkinja polila vodom ženu koja je vozila, počele su da se tuku. Aktivistkinji je tom prilikom povređena glava.
Devojku koja je aktivistkinju fizički napala je udaljila policija u civilu i od nje uzela izjavu.
 
Njoj je na zadnjem delu automobila nakon incidenta razbijeno staklo.
 
 
Članovi neformalne grupe građana "Savski nasip" okupili su se danas u novobeogradskom Bloku 45 i blokirali prolaz vozilima ka vikendicama na nasipu na Savi.
 
Učesnici skupa nose transparente "Hoćemo reku", "Sava naša reka", "Nelegalna gradnja je krivično delo", "Doktor za korupciju".
 
Član grupe "Savski nasip" Oliver Ilić je izjavio za FoNet da je cilj protesta da nadležnima ukažu na nepoštovanje zakona vezano za nasip.
 
"Zbog nerada nadležnih službi se svakodnevno ovde odvija protivpravna vožnja automobila. Zakon o vodama u članu 133. strogo zabranjuje kretanja vozila po nasipu, jer se na taj način nasip urušava", rekao je Ilić.
 
Protest su podržala udruženja "Za naš kej" i "Ne damo Jadar".
  • Marta

    11.09.2023 08:31
    Svakodnevnica!
    Mislim da je krajnje vreme da se zapitamo sta se desava sa ljudima u ovoj zemlji, kada su poceli jedni druge da napaduju bez konkretnog razloga. Odete u radnju prodavacice samo sto ne reze, odete u neku gradsku sluzbu, salterski radnici besne, odete u postu, sluzbenica se izivljava na starijoj zeni jer je ova nepismena i treba da joj se objani sta da radi za podizanje socijale. Da li svi ti ljudi gledaju Skupstinu i Zadrugu svako vece i primaju te obrasce ponasanja? Da! I kad kazu neeeee, mi to ne gledamo i mi ne glasamo, ne znamo nikog ko ide na izbore, verujte, sve je suprotno od toga. Postali smo prosti, divlji i bahati. Kada vam se neko ljubazno obrati, prosto ne znate sta vas je snaslo.
  • Milan NS

    11.09.2023 07:59
    Sledeći put
    predlažem rvanje u blatu
  • G pen

    11.09.2023 07:06
    Bagra sada salje zene kako bi oni koji se bore za svoje ispali negativci. Sluzba smislja svakakve podlosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija