Vučić: U sredu ću sa Malim i Momirovićem kupiti i probati parizer

Aleksandar Vučić izjavio je, povodom kritika opozicije na izbor 20 namirnica kojima će biti snižene cene i njihovog kvaliteta, da će sam kupiti i probati parizer.
Vučić je nakon sastanka u okviru inicijative Brdo Brioni koji se održava u Skoplju, rekao da će se "potruditi da kupi" u sredu jeftini parizer i da će na doručak pozvati ministre finansija Sinišu Malog i unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislava Momirovića.
"U sredu to je doručak za nas trojicu, da vide da se mi ne igramo sa narodom", rekao je Vučić.
Kazao je da "nije parizer problem", i da su među proizvodima koji će od 13. septembra biti jeftiniji i mleko i jogurt, kao i šampon za bebe i šampon za odrasle, te da se time država trudi "da pokaže brigu prema ljudima", dok se iz opozicije "smeju činjenici da imamo najjeftiniji hleb i najjeftiniju struju".

Komentari 100

  • Pera

    15.09.2023 08:42
    Skupa vina
    Vucic koji ima podrume vina uzima parizer i proba ga prvi put u zivotu. Vreme je da narod proba njegova skupa vina
  • Mučenik

    14.09.2023 14:53
    APETIT SA APETITOM
    SPAS JE U PREDSEDNIKOVOM PARIZERU?

    Konstatacija da je krompir skuplji od piletine, a protiv toga predsednik ništa nije uradio, on to ne jede, ali zato parizer je pojeftinio i njega tamane predsednik i ministri kao veći sendvič. Akciza mnogim stvarima raste, a penzije će u oktobru (koja se troši u novembru) porašće za 5,5%, a hrana je poskupela za iznad 25%. Kada penzioneri plate dažbine, stan, struju i slično, ostaje im na oko milion penzionera da gladuju i jaduju. Da se razumemo i predsednik nije sve mogući čovek, ima ruke, dušu i gušu, kao što imaju i njegovi ministri. Parizer koji je sa apetitom pojeli predsednik i ministri, a košta 585 dinara, penzioneri mogu da sanjaju ili da jedu sendviče do 50 grama dnevno kako bi preživeli do narednih izbora.
  • Mire Naselje

    13.09.2023 12:47
    Vazne stvari
    Ma vazno je da je parizer jeftin i da je Kosovo Srbija. Parizer je zivot, ostalo su sitnice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija