VIDEO: Objavljen snimak kako Mali i Momirović kupuju parizer i drugo za doručak sa Vučićem

Ministar Siniša Mali objavio je video snimak kako on i ministar unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislav Momirović kupuje jeftinije artikle za doručak sa predsenikom Aleksandrom Vučićem.
Iako je Vučić prvobitno najavio da će on lično kupiti parizer, jogurt i druge namirnice koje su na popustu, a kako bi ih jeo za doručak, jutros je rekao da ipak nije stigao, pa je u kupovinu poslao dvojicu ministara.
Na snimku se mogu videti Mali i Momirović kako uz osmeh, bez gužve na kasi, pazare neke od 20 proizvoda koji su od danas na popustu u prodavnicama.
"Danas je počela akcija 'Bolja cena' u okviru koje će 20 kategorija proizvoda biti u velikoj meri sniženo, a rano jutros smo se kolega @tomamomirovic i ja i sami uverili da sve protiče kako je i planirano. Otišli smo da kupimo čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije, kao i sve druge sastojke za jedan kvalitetan sendvič, a zatim se uputili ka predsedniku @buducnostsrbijeav i zajedno doručkovali", naveo je Mali uz snimak.
 
Na kraju je dodao: "P.S. Sendvič je bio odličan".
 
  • Ludo a zivi

    14.09.2023 23:21
    Sramota. Podsmevaju se jadnom narodu. Snizilinsu cenu za parizer i jogurt kaonda narod samo od toga zivi. Snizili su cene za 20 artikala a u radnjama ima 3000 negde i vise. Javno nam se podsmevaju samo sto su neki slepi da to vide. Zaslepeli su nas sa 10 hiljada po detetu i sa ono malo sto ce penzionerima dati.
  • Aleksandar Pavić

    14.09.2023 10:44
    zašto 2 litra jogurta?
    Račun bi bio značajno manji da su kupili 1 litar jogurta umesto 2 litra.
    Pretpostavljam da nisu ni popili drugi litar.
  • Salamander

    14.09.2023 09:39
    San o ruži
    Propadamo sa stilom, nekada je predsednik jeo guščiju paštetu i pio vino a sada je prešao na parizer i jogurt što je najgore od svega je to što nas ubeđuje kako je to najbolja hrana. Sledeće što će promovisati je penzionerska radost: krilca, svinjske nogice, svinjska glava, uši, repovi, goveđi jezik, iznutrice, džigerica, krvavice, švargla, džigernjača i na kraju mozak koji je dobar za one koji ne misle svojom glavom. Ovo je bestidno igraju se životima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.