Kurti: Reč je o terorističkoj i kriminalnoj formaciji koju podržava Beograd

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je večeras da "terorističku i kriminalnu formaciju, koja je dugo planirala napad", politički i finansijski podržava zvanični Beograd.
Kurti: Reč je o terorističkoj i kriminalnoj formaciji koju podržava Beograd
Foto: Beta/AP
"Sledeći proces će nam dati više informacija o tome ko su, kako su ušli na Kosovo i ko je to naredio. Ono što smo saznali je da je reč o terorističkoj i kriminalnoj formaciji koja je planirala ovaj napad", rekao je Kurti, prenosi Koha.
Oni ne predstavljaju švercersku bandu, već plaćeničku strukturu koju politički i finansijski podržava zvanični Beograd, dodao je Kurti, koji je posetio porodicu ubijenog kosovskog policajca - suprugu i troje dece.
"Delim tugu zbog njegovog ubistva. Zahvaljujem svim građanima koji su došli da odaju poštu ubijenom policajcu. Nadamo se da će ovo biti poslednji ovakav slučaj na teškom putu za pravo i pravdu", rekao je Kurti. 
  • đoka

    25.09.2023 15:56
    ma dokle bre više
    Koliko su dažbine, hrana i lekovi, odeća i obuća, škola za decu, to nas zanima, manite nas pranja mozga i Kosova..???? A Kurti je gospodin za ovog ljigavca sa Pinka....
  • Bojan

    25.09.2023 10:32
    Bojan
    U pravu je covek,nije ih moja pokojna baba naoružavala! Nego 10% informatika poskupeka struja ide gorivo….
  • Detelinara

    24.09.2023 23:44
    Pošto je Srbija u UN cela teritorija sa Kosovom, teroristi i separatisti su u Prištini, a Kurti predvodi teroriste koji su danas iz snajpera ubili 3 Srbina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.