Objavljena imena trojice poginulih Srba kod sela Banjska, sutra Dan žalosti

U sukobima na Kosovu kod sela Banjska poginuli su Stefan Nedeljković, Igor Milenković i Bojan Mijailović, saopštio je večeras RTS.
Dodali su da je Vlada Srbije zbog toga sredu proglasila danom žalosti.
Vlada moli organizatore javnih manifestaija i sve medije da program prilgode danu žalosti i time odaju počast poginulima na Kosovu i Metohiji, saopštio je RTS.
U srpskim sredinama na Kosovu od sutra počinje trodnevna žalost, a dan žalosti proglašen je i u Republici Srpskoj.
 
Više stotina građana okupilo se danas u centru Zvečana gde su ispred spomenika kralju Milutinu, palili sveće uz fotografije trojice Srba sa severa Kosova koji su poginuli u sukobu s kosovskom policijom na području sela Banjska, ali do večeras ni jedna institucija nije zvanično saopštila njihova imena.
 
Građani su i u Kosovskoj Mitrovici odali poštu ubijenim Srbima. Među okupljenima su bili i čelnici Srpske liste.
  • Hm...

    27.09.2023 12:29
    Saučešće porodicama svim nastradalima. Čemu sve ovo, zašto, zbog čega? I šta će sada porodice koje su ostale bez zaštitnika, supruge koje su ostale bez muževa, deca bez očeva?
  • Mariena

    27.09.2023 08:30
    Sofronije @ Zalite zlocince, agresore, okupatore, ubice, one koje nevinim ljudima na zivo vade organe... Ovakav komentar podrske zlu je nezamisliv u bilo kojoj drzavi na svetu. To vam kazem kao Slovakinja koja beskrajno voli i Srbiju u kojoj ceo zivot zivim i Slovacku koja je zemlja mojih predaka.
  • Mr. No

    27.09.2023 08:05
    Manipulacija
    Atomsko sklonište je nekada pevalo "Vaginalna manipulacija" misleći na kunilingis. Danas vlast odrođena od naroda peva istu pesmu misleći da treba da im radimo felacio dok sa nama manipulišu. Besramna manipulacija ljudima sa severa Kosova!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f