Đilas: Posle 30 godina opet postoji mogućnost da nam uvedu sankcije

Lider SSP Dragan Đilas rekao je da su "ljudi iz vlasti koji su izmislili Milana Radoičića doveli Srbiju na korak od katastrofe jer preti opasnost da bude proglašena za zemlju sponzora terorizma".
Đilas: Posle 30 godina opet postoji mogućnost da nam uvedu sankcije
Foto: 021.rs

Đilas je u intervjuu za list Nova naveo da su izbori neophodni i da će tek biti razmatrano da li će "proevropska opozicija" na predstojeće izbore izaći u jednoj ili više kolona.

On je na pitanje da li očekuje da međunarodna zajednica uvede sankcije Srbiji i Aleksandru Vučiću rekao da je predsednik Srbije "fenomen", jer je uspeo nemoguće.

"Uspeo je da se na Kosovu i Metohiji da sve što se moglo dati i da nas uz sve to davanje dovede na korak do izolacije, sankcija, uvođenja viza. Posle 30 godina opet smo u situaciji da takva mogućnost postoji", istakao je lider Stranke slobode i pravde.
 
On je naglasio da se "iskreno nada da Srbija neće opet platiti cenu što jedan medijski izmanipulisani deo građana glasa za vlast koja zemlju vodi u propast".
  • @Sreten

    02.10.2023 16:31
    !?
    Ne znam da li se sećaš kako je Olivera Marković kazivala u Banetu Bumbaru:"Sreten-Kreten", izvini taki ti je nik, no sankcije nikad nisu ni bile pitanje izbora i neizbora nego bezobrazluka i ugrožavanja regiona.
  • Zovem se Stevo

    02.10.2023 15:52
    INAČE
    1999. bombardovali su nas zbog Slobe, a sada će nas bombardovati zbog Vučića.
    Neka nas i bombarduju samo da nestanu SNS krimosi.
  • @Plaćač poreza

    02.10.2023 14:54
    @Plaćač poreza ti u stvari ovom porukom hvališ Vučića i podižeš mu rejting pred izbore

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.