Kosovska policija pretresla dve kuće u Zvečanu, ništa nije pronađeno

Pripadnici Kosovske policije izvršili su danas u kasnim poslepodnevnim časovima pretres u dve kuće u opštini Zvečan.
Kosovska policija pretresla dve kuće u Zvečanu, ništa nije pronađeno
Foto: Pixabay
Ovo je potvrdio za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever Veton Eljšani.
Eljšani precizira da su nakon istrage koja se sprovodi u vezi sa incidentom u Banjskoj, došli do određenih informacija u vezi ove dve kuće, u kojima su potom izvršili pretres, prenosi Kossev.
Pretres se, dodaje, vršio u jednoj kući kod groblja u selu Rudare, dok se drugi vršio u kući u neposrednoj blizini opštinske zgrade u Zvečanu.
 
"U vezi istrage sa Banjskom, tražili smo dokaze, nema uhapšenih osoba i nikakvo oružje nije pronađeno", kazao je Eljšani.
  • Samo pitam

    04.10.2023 20:26
    Jel' to vrdalama rekao da se ne iznenadimo ako krenu kolone traktora sa Kosmeta ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f