Ješić: Organizatori protesta da izađu u jednoj koloni na izbore - nema izgovora

Član Demokratske stranke Goran Ješić poručio je tehničkim organizatorima protesta "Srbija protiv nasilja" da zanemare sujete i izađu u jednoj koloni na beogradske, republičke izbore.

U protivnom će, kako je rekao za Danas, pasivizirati biračko telo koje je u ovom trenutku opredeljeno za njih i pokazalo aktivizam izlaskom na ulice. 

"Ako proevropska opozicija želi da izgubi svaku šansu da osvoji najveći mogući broj glasova na predstojećim izborima, neka se deli u nekoliko kolona", poručio je Ješić.

Prema njegovim rečima, ukoliko ne izađu na izbore udruženi, odgovornost će morati da snose lideri stranaka proevropske parlamentarne opozicije.
 
"Pogotovo sada, kada je partija Vuka Jeremića konačno napustila tu grupaciju... Sada više nema izgovora, jer ovde je reč isključivo o proevropskim strankama, nema mesta za razdore i izlazak na izbore u više kolona", rekao je Ješić.
 
Dodao je da istraživanjem javnog mnjenja treba ustanoviti ko je od njih najpopularniji i imenovati ga nosiocem izborne liste.
  • ahahaha

    06.10.2023 13:46
    Još samo Pajtić da se javi sa svojom popularnošču da ih podrži, pa neće preći cenzus.
    Kao da Marinika i Đilas nisu dovoljno antipatični.
  • Vladimir

    06.10.2023 13:01
    Pa zato i necu glasati za vas, pojeli ste nam deceniju dok ste se krunili od 2000 , i nista napravili niste . Predsednika su nam šamarali otpravnici ambasada, samo ste širili defetizam kroz narod, a servilnost prema fašistima
  • Prognoze

    06.10.2023 12:54
    Znaci 70%
    50 posto desnicari i 20 posto zuti,vau vrh.Pa onda ce vlast biti cvrsta kao stena jer pokazace se da crno,crveno,zuti,zeleni mogu da usaglase svoje stavove da je najbolje imati miks cetniko liberalnog partizana sa zelenom agendom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.