Tužilaštvo uložilo žalbu: Traži pritvor za Radoičića

Više javno tužilaštvo u Beogradu uložilo je 5. oktobra žalbu na rešenje sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu kojim je odbijen predlog za određivanje pritvora Milanu Radoičiću.

Kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, žalbom se traži preinačenje donetog rešenja i određivanje pritvora osumnjičenom.

Dodaje se da odluku o žalbi treba da donese krivično vanpretresno veće Višeg suda u Beogradu.

Viši sud u Beogradu odbio je predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu za određivanje pritvora Radoičiću osumnjičenom da je sa, za sada, više nepoznatih lica, izvršio krivična dela udruživanja radi vršenja krivičnih dela, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet vatrenog oružja i eksplozivnih materija i teška dela protiv opšte sigurnosti.
 
Sud je Radoičiću odredio meru zabrane napuštanja boravišta, kojom mu je zabranjeno da bez odobrenja suda napusti teritoriju Srbije i zabranjen mu je odlazak na teritoriju Kosova i Metohije.  
  • Fuj49

    06.10.2023 17:11
    Sve po redu
    Vlast mora malo da pravi cirkus pre nego što podigne spomenik radoičiću.
  • zztop

    06.10.2023 17:06
    Kume , mislim da je radoičić otkupio kaznu kao i onaj nesretnik iz BiH koji je sa pištoljem i lažnom iskaznicom njihove tajne službe uhvaćen na granici ...
  • Mark

    06.10.2023 17:06
    Marta
    Nema ovde zamazivanja ociju, veruj. Jednostavno, pusten je niz vodu..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.