Hapšenje u Majdanpeku zbog ubistva: Uhapšena i supruga žrtve, sumnja se da je pomagala

U Majdanpeku su uhapšene tri osobe, od kojih je jedna maloletna, zbog ubistva i saučesništvo pri izvršenju krivičnog dela.
Hapšenje u Majdanpeku zbog ubistva: Uhapšena i supruga žrtve, sumnja se da je pomagala
Foto: 021.rs

Kako navodi policija, uhapšeni su S.M. (25) i sedamnaestogodišnjak iz okoline Majdanpeka, kao i supruga žrtve S.P. (28) za saučesništvo.

S.M. i sedamnaestogodišnjak su osumnjičeni da su 5. avgusta na lokalnom putu sačekali žrtvu, i udarali ga motkom i bejzbol palicom, posle čega je on preminuo.

Sumnja se da su zatim telo 33-godišnjeg muškarca odvezli njegovim automobilom na drugo mesto, gurnuli ga s puta i zapalili.
 
Sumnja se da je sve urađeno po dogovoru sa S.P, suprugom ubijenog, koja ih je obaveštavala o kretanju svog supruga i obezbedila oružje.
 
S.M. i S.P. su zadržani do 48 sati i biće privedeni tužiocu, a sedamnaestogodišnjak je pritvoren.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Da li Vučić ide na samit BRIKS-a?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najkasnije do 21. oktobra obavestiti javnost da li će prihvatiti poziv Vladimira Putina da učestvuje u radu samita zemalja BRIKS-a.