Đilas: Vučić je talac Radoičića, plaši ga sve ono što bi ovaj mogao da kaže

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić "talac bivšeg potpredsednika Srspke liste Milana Radoičića".
Đilas: Vučić je talac Radoičića, plaši ga sve ono što bi ovaj mogao da kaže
Foto: 021.rs

Đilas je ocenio da se Vučić "plaši onoga šta bi sve Radoičić mogao da kaže".

Vučić je ranije danas kazao da Radoičić odgovara pred pravosudnim organima i da mu tek predstoji optužnica, a da će istraga pokazati odakle mu novac za luksuznu kuću i za kupovinu oružja kojim je izvršen napad na kosovsku policiju 24. septembra kod Banjske.

Vučić je kazao novinarima u Beogradu i da "zna mnoge druge koji imaju još veća bogatstva", među kojima je pomenuo Đilasa i predsednika Narodnog pokreta Srbije Miroslava Aleksića.
 
Đilas je za portal nova.rs kazao da je Vučić danas najbogatiji čovek u Srbiji, a da su, kako je dodao, njegovi bliski saradnici bogatiji od ljudi koji se čitav život bave ozbiljnim poslovima.
 
"I pored svega što ima, uključujući i neograničenu moć, on je talac Radoičića jer se plaši šta bi ovaj mogao sve da kaže. Pre 10 godina Radoičić nije imao skoro ništa – danas je među najbogatijim ljudima u Srbiji", kazao je Đilas.
 
Naveo je da isto važi i za još stotine drugih, koji, "kad je Vučić postao vlast nisu imali ništa".
Đilas je još rekao da za njega uvek mogu da izmisle šta god hoće, poput računa na Maricijusu, o kojima je, kako je dodao, prvi govorio upravo Vučić.
 
"Kada je Međunarodna istraživačka mreža novinara otkrila da su svi papiri kojima su mahali falsifikat i kada su svetski mediji objavili ime čoveka koji je za račun Vučića i ekipe pravio te falsifiakte, svi su ćutali", podsetio je on.
  • Opozicionar

    12.10.2023 15:07
    Đilas i SSP kao da namerno neće da pređu cenzus na sledećim izborima. Ovakve izjave protiv ovog Radoičića , a takva izjava je na stranu Kurtija. Onda gledam Mariniku na RTS preksinoć, navukli je pitanjem da kaže da je za sankcije Rusiji. Posle kao nešto ublažava izjavu.
    Nadam se da ćemo da oteramo SNS lopove i Vučića na sledećim izborima, ali samo maloumna stranka u Srbiji može da pred izbore na tv-u izjavi da je za sankcije Rusiji, umesto da izbegava odgovor na to pitanje, odgovara neodređeno itd. Niko ne može u Srbiji proći na izborima sa tom pričom.
    Savet Đilasu ostavi se Kosova i Rusije u predizbornoj kampanji, pričaj o tome neodređeno, govoriš, a ništa ne kažeš.
  • Nikola

    12.10.2023 09:09
    Pa leop je Predsednik rekao za Radoicica da su bili bliski saradnici ali ne i bliski prijatelji. Znaci obostrani interesi. Koji? To bi ili Predsednik ili Radoicic, ili pak neko treci trebao da objavi. A ne ovako, da se prepucavaju preko novina.
  • Teča iz Kanade

    12.10.2023 06:43
    Kada je sledece obracanje naciji da cujemo odgovor?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.