Poznati hrvatski voditelj Aleksandar Stanković: Ne bih zvao Vučića na intervju, nije mi to potrebno

Autor i voditelj emisije "Nedeljom u 2" na Hrvatskoj televiziji Aleksandar Stanović ocenio je da je srpsko medijsko tržište "brutalnije" od hrvatskog i da ne bi veleo da radi u srpskim medijima.

"Smatram da sve ima svoju granicu, pa i odnos prema ljudima", rekao je Stanković u intervjuu za list Nova, čija će knjiga "Iz svoje kože - život s depresijom", u izdanju Lagune, uskoro biti promovisana u beogradskom Studentskom kulturnom centru.

Govoreći o tome kako je pre više godina želeo da dobije intervju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao je da do toga nije došlo, "iako su bili blizu" i da Vučića više ne zove.

"Svaka čast srpskog predsedniku, ali možda nisam osoba koja treba da razgovara s njim. Već sam došao u fazu da, ako nešto radim, trudim se da bude afirmativno, pogotovo u vezi sa hrvatsko-srpskim odnosima. Bojim se da taj razgovor to ne bio bio", rekao je Stanković.
 
Kako je naveo, "morao bih, zbog hrvatske javnosti, da tražim odgovore iz njegove prošlosti".
 
"A znajući Vučića, to bi se pretvorilo u neko nadmetanje ega, što ne bi nikome koristilo. Eventualno da njemu stave recku, ili meni. Ali, nije mi to potrebno", rekao je Stanković.
  • Fića

    13.10.2023 16:00
    Aleksandar vs. Aleksandar
    Ma, zovi ga, čoveče i ne vraćaj nam ga više...!
    Tamo mu je mesto, a i "dobro će vam stajati", što bi odrecitovala "ex srpska snajka Cajka" ...!
  • Pera

    13.10.2023 12:55
    U pravu je. Pao bi u još dublju depru!
  • Ajme Nama

    13.10.2023 12:52
    Pusti fraze "svaka čast srpskom predsedniku", kakva čast, pa još svaka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija