Beogradski biznismen lagao da mu je ukradeno 100.000 evra - inspektori otkrili, sada će odgovarati

D. J. (61), biznismen iz Beograda, u utorak je pozvao policiju i rekao da je napadnut, pretučen i opljačkan, ali inspektori su ga veoma brzo razotkrili.
Beogradski biznismen lagao da mu je ukradeno 100.000 evra - inspektori otkrili, sada će odgovarati
Foto: Pixabay

Nakon detaljnog ispitivanja, priznao je da je slagao da su mu nepoznati mladići oteli 100.000 evra koje je, navodno, pozajmio, piše Telegraf.

Čeka se odluka da li će krivično i odgovarati za lažno prijavljivanje.

Kako otkriva sagovornik Telegrafa, najsumnjivije je bilo što je biznismen rekao da je "dobio žestoke udarce u glavu, ali da je otišao u privatnu kliniku i da nije zvao lekare Hitne pomoći". Da mu je košulja bila "sva krvava, ali da je morao odmah da opere".
 
"Na pitanje inspektora da li postoje svedoci razbojništva rekao je da ne, ali da postoji video nadzor. Međutim, na snimcima se ništa nije videlo. Dok je objašnjavao kako je napadnut nije mogao da objasni ko ga je poprskao sprejom u oči, a ko ga je i kako udarao. Pričao je nepovezano i skretao pogled", kaže izvor portala.
 
Nakon nekoliko nelogičnih odgovora, priznao je da je sve izmislio.
 
D. J. je prekjuče panično pozvao policiju na Novom Beogradu i prijavio teško razbojništvo. Već nakon nekoliko sati istina je izašla na videlo.
 
O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će preduzeti dalje korake.
  • dz0

    13.10.2023 11:40
    "skretao pogled"??
    pa nekome duguje te pare, a kome... skrece pogled i policija
  • 8

    13.10.2023 10:14
    ovaj 'biznismen' ako ode u zatvor a trebao bi, pokvarice ostale robijase
  • m2

    13.10.2023 10:14
    Kocka ili provod, nekako mora ženi da objasni gde je nestalo 100.000.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.