Grbović: Lažna vest da će opozicija na izbore ići u tri kolone

Poslanik i predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović rekao je danas da je lažna vest koja se juče pojavila u pojedinim medijima da je opozicija dogovorila da na izbore ide u tri kolone.
Grbović: Lažna vest da će opozicija na izbore ići u tri kolone
Foto: 021.rs
On je, gostujući na N1, rekao da se nada da će organizatori protesta, odnosno proevropska opozicija do kraja ove sedmice izaći sa dogovorom o broju kolona.
"Mislim da postoji dobra šansa da to bude jedna lista. Svi koji veruju da Srbija treba da bude demokratska, proevropska, imaće svoju listu", rekao je Grbović.
Dodao je da bi bilo logično da bude jedna lista na svim izborima - i beogradskim i pokrajinskim i vanrednim parlamentarnim.
 
Upitan da li su opozicioni lideri razgovarali o kandidatima za gradonačelnika, premijera i pokrajinskog premijera, Grbović je odogovorio da jesu, ali da ne želi da licitira imenima dok ne budu gotovi pregovori, pojašnjavaći da to treba da budu oni koji u tom trenutku budu imali najveću prepoznatljivost.
 
Lider Pokreta slobodnih građana je dodao i da ima nesporazuma oko raspodele mandata, ali da je to "najuobičajenija stvar u pregovorima", kao i da postoje modaliteti kako se oni raspoređuju.
  • general

    20.10.2023 06:41
    EVO
    za ovog glasajte da državu predvodi , pa on sam je u 5 kolona ...
  • Професор

    19.10.2023 22:55
    Ко би за вас гласао не би се по памети разликовао од ових што за СНС гласају.
  • Инспектор Вишекруна

    19.10.2023 19:02
    Шеф
    Недавно сам чуо да би се опозиција радо ујединила под условом да им Вучић дозволи!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f