Novinarka KRIK o Vučkoviću: Deluje da su i tužilaštva i policija znali za veze žandarma i kriminala

Novinarka KRIK-a Bojana Jovanović kaže da se i dalje se čeka epilog priče o vezama visokopozicioniranog pripadnika policije Nenada Vučkovića sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka.
Novinarka KRIK o Vučkoviću: Deluje da su i tužilaštva i policija znali za veze žandarma i kriminala
Foto: 021.rs
Prošlo je više od nedelju dana kako je KRIK objavio priču da je visokopozicionirani pripadnik policije Nenad Vučković Vučko bio šef huligansko-kriminalnoj grupi koju je najpre predvodio Aleksandar Stanković, zvani Sale Mutavi, a zatim Veljko Belivuk, a i dalje nema konkretnog epiloga.
"Nema odgovora. Desilo se to da nam je Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) tražilo snimak razgovora Vučkovića s kriminalcima kako bi, navodno, ispitalo šta se desilo. Mi smo taj razgovor objavili javno, svi mogu da ga poslušaju. Razgovor traje sat i po, mi smo objavili delove na sajtu", kazala je Jovanović za N1.
Prema njenim rečima, do sada nisu dobili nikakve povratne informacije od tužilaštva.
 
"A Više javno tužilaštvo je reklo da se time neće baviti", dodala je ona.
 
KRIK je, kako kaže Jovanović, postavio pitanje i MUP-u, Sektoru unutrašnje kontrole, kao i tužilaštvima.
 
"Čak i sudu, da vidimo da li će iko od njih učiniti bilo šta, s obzirom na to da nije prvi put da smo objavili tekst o vezama žandarma Vučkovića i kriminalaca", rekla je sagovornica N1.
 
Ona dodaje da se čini da su i tužilaštva i policija znali za te njegove veze, ali da su okretali glavu.
 
Jovanović kaže i da bi volela da ovog puta situacija bude drugačija.
 
"Ne očekujem nikakav epilog, s obzirom na sve što se dešavalo ranije", dodala je ona.
 
 
 
  • Миша

    20.10.2023 12:57
    Миша
    Браво за КРИК! Полиција као није знала...ајте молим вас! Нема Криминала организованог без подршке Полиције контрола...мало више им се отргла е сада намерно или случајно...велики новци моћ...ретко неко томе да одоли! Сабља 2 мора бити под првом тачком сменом овог Режима!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.