Mladić opljačkao više prodavnica u Beogradu, povređena radnica

Policija u Beogradu uhapsila je P.F. (20) zbog sumnje da je uz pretnju pištoljem opljačkao nekoliko prodavnica na teritoriji Beograda, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Mladić opljačkao više prodavnica u Beogradu, povređena radnica
Foto: 021.rs
Policija u saopštenju navodi da je rasvetlila pet razbojništava, koja je osumnjičeni vršio u avgustu i septembru na teritoriji opština Rakovica, Voždovac i Novi Beograd, od kojih su tri bila u pokušaju.
Kako se sumnja, prilikom izvršenja dva krivična dela, P.F. je upotrebio gasni pištolj sa metalnim kuglicama, i tom prilikom naneo lake telesne povrede radnicima.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f