Cisterna sa amonijakom iskliznula sa pruge kod Bora, nije došlo do curenja

U Zagrađu, između železničkih stanica Bor teretna i Rgotina, iz sastava teretnog voza iskliznula je sinoć jedna cisterna sa amonijakom.
Cisterna sa amonijakom iskliznula sa pruge kod Bora, nije došlo do curenja
Foto: 021.rs
Nije došlo do curenja i nema opasnosti po ljude i životnu sredinu, rekao je za Tanjug Nenad Stanisavljević iz Infrastrukture železnice Srbije.
Stanisavljević je naveo da je cisterna, koja je iskliznula sinoć u 23.35 sati, osma po redu od ukupno 13 koliko ih je bilo u kompoziciji, ali se nije prevrnula i nema nikakvih oštećenja i curenja iz nje.
Kazao je da je železnički saobraćaj na ovom delu pruge trenutno u prekidu i da je angažovan pomoćni voz Infrastrukture železnice Srbije za raščišćavanje posledica tog događaja, kako bi pruga što pre bila osposobljena za saobraćaj.
  • ...

    22.10.2023 11:24
    Dosla neka nova vremena. iskliznuca vozova, divljanje u suprotnom smeru na autoputu, sve to postaje uobicajeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.