Mazut se izlio iz cisterne na parking u Novoj Varoši

U Novoj Varoši izlio se mazut iz cisterne na parking.
Mazut se izlio iz cisterne na parking u Novoj Varoši
Foto: Pixabay (ilustracija)
Mazut se, prenosi Telegraf, izlio prilikom pretakanja iz auto-cisterne u Ulici Filipa Višnjića.
Incident se dogodio u novovaroškom naselju Branoševac, a kako kažu građani, mazut se izlio na parking ispred stambenih zgrada dok se istakao iz cisterne koja je dovezla energenat za toplanu.
Uznemireni stanari zgrade pohrlili su što pre da pomere automobile sa parkinga, a pojedini nisu uspeli da stignu pre razlivanja goriva po asfaltu.
 
Na lice mesta ubrzo su stigli policija i vatrogasci.

Teme

mazut
  • Srpski rabađžija

    31.10.2023 09:51
    NEMAR
    Vozač je sigurno se slikao za facebok ili instagram,a gorivo neka curi.bitno je napraviti fotku.ko sve danas vozi te opasne cisterne.to bi trebalo malo ozbiljnije kontrolisati.gledam ih po pumpama kada istovaraju gorivo,nijedan nije kod kamijona,ili je u kabini gledajuči telefon ili su na pumpi udvaraju se žemskim radnicima pumpe.strašno kakav NEMAR vlada ovih dana po srbiji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija