Raspisani lokalni izbori u Srbiji: Ovo je spisak svih mesta

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić raspisao je izbore za odbornike skupština gradova i skupština opština u Srbiji za 17. decembar.
Raspisani lokalni izbori u Srbiji: Ovo je spisak svih mesta
Foto: 021.rs
Predsednik Skupštine je odluku o raspisivanju izbora potpisao u centralnom holu Narodne skupštine.
Izbori su raspisani za skupštine gradova Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Novi Pazar, Pirot, Vranje, Leskovac, Loznica, Prokuplje, Smederevo, Šabac.
Izbori su raspisani i za odbornike skupštine opština Brus, Varvarin, Velika Plana, Veliko Gradište, Vladimirce, Vladičin Han, Vlasotince, Gadžin Han, Despotovac, Dimitrovgrad, Doljevac, Žabare, Žagubica, Žitorađa, Knić, Koceljeva, Krupanj, Kuršumlija, Kučevo, Lapovo, Lebane, Ljig, Ljubovija, Mali Zvornik, Malo Crniće, Medveđa, Merošina, Osečina, Paraćin, Petrovac na Mlavi, Požega, Priboj, Prijepolje, Ražanj, Rača, Rekovac, Sokobanja, Topola, Trgovište, Trstenik, Ćićevac, Ćuprija, Ub, Crna Trava, Aleksandrovac, Babušnica, Batočina, Bela Palanka, Blace, Bogatić i Bojnik. 

Komentari 20

  • Miki

    16.11.2023 16:45
    To
    Vranje je Madzarsko
  • /

    01.11.2023 16:59
    /
    nema toliko novosadjana koliko oni mogu dovesti ......ca da glasaju za nji'.

    ceo it sektor je u frci vec sada su im ukinute subvencije
  • Suština

    01.11.2023 16:30
    Zašto je tako uradio?

    Zato što je Bgd morao da raspiše ali hoće sa 64 sigurice da kaže da je izgubio samo 1 od 65 što je između 1 i 2% te da bi po svom dobrom običaju relativizovao stvari pred lokalne izbore u ostalim lokalnim samoupravama/gradovima gde nije 100% siguran da će pobediti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.