Trinaest stranaka i organizacija nacionalnih manjina formiralo koalicionu listu

Trinaest stranaka, pokreta i udruženja nacionalnih manjina potpisali su u Beogradu koalicioni sporazum.
Trinaest stranaka i organizacija nacionalnih manjina formiralo koalicionu listu
Foto: 021.rs

Oni su formirali listu za predstojeće parlamentarne izbore pod nazivom "Zajedno za budućnost i razvoj - Koalicija za mir i toleranciju".

Sporazum su potpisali stranka Za budućnost i razvoj, Bošnjačka građanska stranka, Stranka Crnogoraca, Vlaška narodna stranka, Građanski savez Mađara, Demokratska zajednica Hrvata, Građanska stranka Grka Srbije, Vojvođanski pokret, Tolerancija Srbije, Savez Jugoslovena, Unija ženske romske mreže i neromske mreže Srbije i Unija banatskih Rumuna.

Koalicija će se na izbore kandidovati kao manjinska lista, a njen nosilac biće Jahja Fehratović iz stranke Za budućnost i razvoj.

  • Lesa

    10.11.2023 14:16
    @Većina
    Nevidim da je prvi komentar@Toma bilo sta lose i pogresno napisao? Izneo je Istinu koju vecina nas odavno zna kako sve to planski funkcionise! Nigde nije upucena neka rec mrznje niti bilo sta od toga! @Toma je Informisan tacno i ukratko objasnio kako te stranke zloupotrebljavaju novce svih Poreskih Obveznika i daju podrsku Vladajecem Rezimu! Sta nije tu jasno?! Hvala!
  • Većina

    10.11.2023 09:36
    Mala Jugoslavija
    Prvi komentar je izuzetno negativan. Čemu to. Podrška za one koji u vreme kada se svi svađaju i razjedinjuju, izgrade ovakve saveze i koalicije.
    Ovakve stvari treba podržati.
  • Toma

    10.11.2023 08:01
    Toma
    Ovo su Vucicevi Sateliti to jest svi skupljeni glasovi daju se SNS! Oni njima za uzvrat neke Benificije i Novac! Znam jer imam dosta Prijatelja raznih Nacionalnosti koji su protiv ovoga ali neki imaju Firme neko trazi Posao itd.i dobijaju razne Pomoci i Subvencije koje su bespovratne!!! Kako sve to funkcionise: Ja sam sada pripadnik neke Nacionalne manjine i potrebno mi je nesto onda se obratim mojoj zajednici i trenutnom Ptedsedniku iste kazem sta mi treba.On ti kaze moze ali glas podrska ide Vladajucem Rezimu i deo profita nasoj zajednici! On nakon mog pristanka prosledi zahtev u Bg i veoma brzo se sve realizuje i svi zadovoljni! Mnogi su ovu iskoristili kada grade Kucu dobiju Gradecinski materijal Posao i jos mnogo zivotnih problema sa kojima se svaki covek suocava! Dok svaka zajednica od Drzave dobija Auto ili vise njih i godisnju Apanazu koja nije ispod 100 hiljada eura i mesecne plate za Predstavnike zajednice! Neznam dali je ovo po Zakonu i Ustavu samo znam da smo svi Gradjani iste Drzave u kojoj imamo svi ista prava za sve!!! Bar bi tako trebalo biti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija