Vučić posle sastanka sa Makronom: Imao sam važan i sadržajan susret sa prijateljem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da je večeras sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom imao važan i sadržajan susret.
Posle sastanka u Jelisejskoj palati, Vučić je na Instagramu napisao da je sa Makronom, koga je nazvao prijateljem, razgovarao o bilateralnim odnosima, evropskom putu Srbije, nastavku dijaloga Beograda i Prištine, ekonomskim i drugim važnim regionalnim i globalnim temama.
Vučić, koji je danas učestvovao na Pariskom mirovnom forumu, rekao je večeras za televiziju Hepi da se nada "skoroj poseti" Makrona Srbiji.
On je prethodno za RTS kazao da su razgovori sa Makronom uvek "trezveni", da zna da francuski predsednik neće promeniti stav o Kosovu, ali i da zna šta je to što Srbija neće da promeni.
 
"Gledamo kako da napravimo neke stvari koje su dobre za očuvanje mira i stabilnosti koje ne štete našim vitalnim nacionalnim interesima, a takođe pogoduju i Francuskoj koja ne želi novo žarište", naveo je Vučić.
  • Prijatelj ?

    11.11.2023 13:11
    Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj !
    Pošto je Makron posle Ultimatuma Srbiji za priznanje nezavisnosti Kosova sa Francusko-Nemačkim planom postao neprijatelj Srbije. Posle ove izjave Vučića da mu je Makron prijatelj, jasno je da je Vučić neprijatelj Srbije.
    Svi na izbore da oteramo Vučića neprijatelja Srbije, kome je prijatelj onaj koji Srbiji daje Ultimatum za priznanje nezavisnosti Kosova !!!
  • Столе

    11.11.2023 11:39
    У рату нас бомбардују у миру нам пријатељи
  • Marko, Liman

    11.11.2023 01:03
    Zbog Vučićevih bašibozuka ima ko Palestinci da prođemo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f