Otvoren stadion u Loznici, Vučić najavio da su sledeći stadioni u Nišu i Kragujevcu

U Loznici je danas otvoren novoizgrađeni stadion, koji ima kapacitet 8.000 mesta.
Otvoren stadion u Loznici, Vučić najavio da su sledeći stadioni u Nišu i Kragujevcu
Foto: 021.rs (arhiva)

"Sada su sva tri nova stadiona - u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, izgrađena po standardima UEFA", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Upitan zašto se kasni sa otvaranjem stadiona u Loznici, jer je bilo najavljeno za februar, Vučić je rekao da su građevinski radovi bili gotovi na vreme i da je bilo problema sa hibridnom travom, koja se čekala da izraste, jer sve mora biti po standardima UEFA.
 
Najavio je da su sledeći stadioni u Nišu i Kragujevcu, jer je sportska sala "Čair" postala ruglo i da će u nju morati da se uloži najmanje 80 miliona.
"Da li ćemo da zakasnimo dva, tri ili četiri meseca, pa moguće. Neki su zakasnili 40 i 60 godina, a zakasnili bi i 240 godina da su ostali na vlasti", naveo je Vučić.
 
Obilasku je prisustvovao i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić.
 
Na pitanje o upadu policije u DExpres Vučić je odgovorio da nije ni znao za tad upad, niti da je ta firma deo Junajted medije, uz komentar: "Ima se, može se".
  • pajo patak

    19.11.2023 12:04
    eeeeej
    niste napisali prigodno ime stadiona u Loznici: LAGATOR.
  • Zeolit

    19.11.2023 07:37
    Stadion je baš nedostajao i Loznici i Leskovcu. Sve drugo su već imali, a lepo izgleda i na portfoliju za podizanje kredita kod belosvetskih zelenaša. Hibridna trava? To je on nešto pomešao. Ona iz Jovanjice, vrlo verovatno hibridna. Ova uefina, teško.
  • zgađen

    19.11.2023 06:56
    To je najpreče
    Još da sagradi Olimpijski stadion u Gornje jasenje, pa da krene na izgradnju stadiona za bezbol.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Put Borisa Tadića: Ni svemir nije granica

Na poziciju nezavisnog neizvršnog direktora kompanije u oblasti svemirske tehnologije i zemaljskih aplikacija imenovan je bivši predsednik Srbije Boris Tadić. Sedište kompanije je u Hong Kongu.