Šapić napustio skup u Beogradu, razlog - dojava da su u autobusima GSP-a postavljene bombe

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić napustio je skup Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) u Beogradu.
Šapić napustio skup u Beogradu, razlog - dojava da su u autobusima GSP-a postavljene bombe
Foto: 021.rs
Šapić je skup napustio pošto je, prema njegovim rečima, primljena dojava da su u svim autobusima GSP-a postavljene bombe.
Šapić je rekao da je dojava prosleđena mejlom.
"Ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku, jer sam potpuno siguran da je to jedna vrsta provokacije, maksimalne zloupotrebe i unošenja panike među stanovništvom i građanima zbog predstojećih izbora", poručio je Šapić.
 
On je rekao da je strašno na šta su neki ljudi spremni i da to prelazi granice "prljave kampanje", saopšteno je iz Skupštine Beograda.
 
"Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo. Proći će i ovi izbori, pa se nadam da ćemo da nastavimo da živimo normalan život. Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i unose paniku među građane Beograda", izjavio je Šapić. 
 
Prethodnih dana i brojne škole u Beogradu primile su dojave o postavljenim bombama.
 
Posle kontradiverzionih pregleda utvrđeno je da su bile lažne.
  • LZN

    29.11.2023 14:28
    Diverzija
    Školski primer skretanja pažnje, viđeno još '91 u Bosni
  • YYY

    29.11.2023 14:03
    A ne insistiraš da MUP pronađe vinovnika pretećih poruka.Sve mi se čini da su pretnje naručene.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.