Krijumčari uhapšeni kod rampe Vrčin: Jedan pokušao da pobegne, pa udario u policijska kola i banderu

Beogradska policija je u saradnji sa BIA uhapsila N. H. (48) i V. O. (27) zbog nedozvoljenog prelaza državne granice i krijumčarenja ljudi, dok se N. H. tereti i za napad na službeno lice.
Krijumčari uhapšeni kod rampe Vrčin: Jedan pokušao da pobegne, pa udario u policijska kola i banderu
Foto: 021.rs
Policija je posle naplatne rampe Vrčin zaustavila kombi kojim je upravljao V. O. i u vozilu pronašla 36 nelegalnih migranata, dok je ispred njega N. H. upravljao automobilom marke "audi" i, kako se sumnja, obaveštavao vozača kombija o prisustvu policije na putu.
Kako se sumnja, N. H. se oglušio o naređenje policijskih službenika da zaustavi svoje vozilo, nastavio kretanje i tom prilikom oštetio policijsko vozilo, da bi potom udario u stub ulične rasvete, nakon čega je uhapšen.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.