Jedna osoba stradala u stanici Pančevački most kada je na nju naleteo putnički voz

Jedna osoba poginula je danas na otvorenoj pruzi u stanici Pančevački most u Beogradu, kada je na nju naleteo putnički voz, saopštilo je danas preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije".
Nesreća se dogodila oko 17.38, u zoni otvorene pruge, na mestu gde je zabranjeno kretanje ili prelaženje koloseka.
Zbog ove nesreće, pripadnici MUP-a zatvorili su za saobraćaj najpre levi i desni kolosek pruge Pančevački most - Beograd centar, da bi u 19.38 sati za saobraćaj vozova bio otvoren tzv. levi banatski kolosek između Pančevačkog mosta i Beograd centra.
Istraga je u toku, navodi se u saopštenju.
 
Iz "Infrastrukture železnica" su dodali da su zbog toga do sada otkazana tri polaska BG voza, dok je sedam vozova čekalo uspostavljanje saobraćaja - tri iz pravca Vukovog spomenika i četiri iz pravca Krnjače.
  • w/e

    12.12.2023 23:23
    nista novo
    Verujem da je svaki masinovodja usmrtio dobar broj samoubica. Pitam se da li im je obezbedjen bilo kakav vid psiholoske podrske, posto za materijalnu ne moram ni da pitam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.