BIRODI traži da REM pokrene postupak protiv TV Pink zbog Vučićevog gostovanja u zabavnoj emisiji

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) pozvao je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) da pokrene postupak protiv televizije Pink.
BIRODI traži da REM pokrene postupak protiv TV Pink zbog Vučićevog gostovanja u zabavnoj emisiji
Foto: 021.rs
Razlog je sinoćnje gostovane predsednika Srbije i nosioca izborne liste oko Srpske napredne stranke (SNS), Aleksandra Vučića u emisiji Amidži šou.
U saopštenju BIRODI se navodi da zakonom o elektronskim medijima nije dozvoljeno da se izborni program "prikriveno emituje u emisijama zabavnog karaktera". 
"Iz tog razloga pozivamo REM da postupi u skladu sa zakonskim ovlašćenjima", naveli su iz Biroa za društvena istraživanja. 
  • Fića

    14.12.2023 11:25
    "Neko se buni..."...?
    U tvorza sa njima...!
    :)
  • 9

    14.12.2023 01:13
    Ko
    je još video da gospođa u uniformi podiže glas protiv Gebelsa?
  • Amir R.

    13.12.2023 19:28
    Postupak protiv Pinka
    Aug brale kakve gluposti za nevjerovati!A sto je predsjednik propagiro?Covijek je bio opusten i bilo je zanimljivo gledat! Nista pogrjesno nit reko niit uradio!Sad ni trebalo kazniti nas sto smo zeljeli gledat-narod!Tuzno i smijesno brate jer je u pitanju Vucic!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija