Srbija protiv nasilja: Iz kol-centra SNS se lažno predstavljaju da zovu u naše ime i vređaju

Кoalicija "Srbija protiv nasilja" saopštila je danas da Srpska napredna stranka (SNS) po ko zna koji put zloupotrebljava lične podatke građana.
Srbija protiv nasilja: Iz kol-centra SNS se lažno predstavljaju da zovu u naše ime i vređaju
Foto: 021.rs
Navode da ovog puta "na crno plaćeni zaposleni u kol-centru SNS-a pozivaju građane, predstavljaju se da pozivaju ispred koalicije 'Srbija protiv nasilja' i nakon pitanja počinju da ih vređaju".
"Najoštrije osuđujemo još jedan u nizu prljavih poteza ove vlasti kojoj postaje jasno da je promena počela i da su građani Srbije odlučili da u nedelju oslobode zemlju od loše i korumpirane vlasti. Pozivamo sve aktere u ovoj političkoj trci da se pridržavaju elementarnih demokratskih principa", navodi se u saopštenju.
Koalicija "Srbija protiv nasilja" navodi da je od samog početka posvećena borbi protiv nasilja, a da "ovakvo uznemiravanje građana, zloupotreba njihovih ličnih podataka i lažno predstavljanje jesu nasilje", te da se izvinjava svima koji su doživeli neprijatnost.
 
"Zahvaljujući prijavama građana identifikovali smo dva telefonska broja sa kojih su stizali pozivi: +381 65 9202 812 i +381 65 824 9993. U što skorijem periodu prikupićemo sve relevantne dokaze o tome ko stoji iza lažnog predstavljanja i uznemiravanja građana i o tome ćemo blagovremeno obavestiti javnost", dodaju u saopštenju.
  • @Cvele

    14.12.2023 09:44
    Gde ti ovde vidis drugo misljenje? Misljenje uopste?

    Preterao si sa smenama, pa lupetas.
  • Ne glasam za SNS

    13.12.2023 21:53
    Dobra "reklama" za SNS
    "Iz kol-centra SNS se lažno predstavljaju da zovu u naše ime i vređaju"
    - Bolju predizbornu anti-reklamu za sebe i svog "šefa" nisu mogli da izmisle...
  • Cvele

    13.12.2023 20:09
    Ovi su kao protiv nasilja,a ne mogu bez vredjanja da podnesu druga misljenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija