VIDEO Nikola Kojo: Ovo nije politika, ovo je divljanje mafije kakvo se nikada nije desilo

Glumac Nikola Kojo izjavio je na skupu ProGlasa u Beogradu da predstojeći izbori nisu pitanje politike, već neskrivenog kriminala.

"Dobro veče. Nemam potrebe da se obraćam vama, jer vi koji ste ovde znate zašto ste tu. Obraćam se onima koji su naseli na: ‘Svi su isti’ i ‘Ništa se mi ne pitamo’, ‘Kosovo ili Evropa, ‘Pomirenje sa komšijama ili besmislene čarke’, ‘Draža ili Tito’, 'ka Plutonu ili ka Saturnu’. Sve to posle, jer je to ta politika koja treba da odvoji žito od kukolja. A ovo sada, ovo nema veze sa politkom, ovo je neskriveni kriminal. Ovo je divljanje mafije kako se nikada nije desilo", istakao je Kojo.

Podsetio je da je Pablo Eskobar imao svoju vojsku protiv države, ali da je nije koristio kako bi "porobio i orobio sopstveni narod".
 
 
"Ako se osećate bezbedno, ako možete da gledate kako uništavaju živote policajcima, tužiocima i svima koji pošteno rade svoj posao, ako vam je normalno da se deca leče stadionima, ako vam je sve jeftino i dostupno, ako vam je u redu da kosovski Robin Hud živi na jezeru, ali i na Interpolovoj poternici, ako ne vidite da vama na dnevnom nivou bacaju fekalije u ventilator kako nikada ne biste stigli da otvorite oči – onda ništa. Sedite u kući, unosite proteine preko zanoktica i čekajte da dođu po vas“, poručio je Kojo.
 
Naglasio je da „će oni doći“, kao i da „sve ovo ka tome ide“.
 
"Za čas postanete Stanika, Oliver ili Vladimir bez prezimena. Ako želite da proćivite nešto malo radosti u ovom kratkom životu onda izađite i glasajte“, podvukao je Kojo.
 
"Uvedite sistem smenjivosti i neka vam to pređe u naviku. Vis te vlast, jer ovi sa kravatama skupljim od vaše godišnje zarade su vaši zaposleni i ništa više. Ako nećete da mašete avionima koji odvoze vašu decu, vagonima vašeg pokradenog novca, ako nećete više da čekate da nevini odslužite kaznu divljanja u ovoj opustošenoj, ojađenoj i pretužnoj zemlji – izađite i glasajte jer nisu svi isti i vi se pitate“, zaključio je proslavljeni glumac na skupu ProGlasa.
  • pepa

    15.12.2023 09:06
    @felix
    Dečko, žao mi te je... Ovakve izjave su preteške za tvoj mentalni sklop. Prebaci se na happy ili jutarnji uz jovanu, tamo si svoj na svome.
  • Милица

    15.12.2023 06:44
    Легенда је легенда
  • felix

    15.12.2023 06:39
    hehe
    koju za ministra ,kako bi to odglumeo hahah!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f