Uvećani računi za struju stižu tek posle izbora

Trebalo je da novembarski računi za struju budu već isporučeni, ali oni nisu ni odštampani.
Uvećani računi za struju stižu tek posle izbora
Foto: 021.rs
Kako je za N1 ispričao jedan od radnika u EPS-u, sve je odloženo za narednu nedelju.
 
"Nema konkretnog razloga. Samo je sve stopirano. Do naredne nedelje. Ranije se nikada nije desilo da se računi ne isprintaju pre 18. u mesecu. A sada će u ponedeljak da se štampaju, a od utorka pa nadalje da se dele", rekao je ovaj radnik.
Računa još nema ni na portalu "Uvid u račun".
 
Ovi računi će biti uvećani, jer se od 1. novembra struja obračunava po novim, višim cenama.
Struja je od početka godine poskupela čak tri puta, a poslednju rundu poskupljenja građani će tek osetiti, kada im stignu novembarski računi. 
 
Struja je poskupela 9,28 odsto. 
 
Podsećamo, u nedelju se održavaju republički, pokrajinski izbori i lokalni izbori u više gradova i opština, među kojima je i Beograd.
  • 313z

    17.12.2023 19:08
    Jasno
    Neće vlast da uznemirava glasače pre izbora. Kad oni prođu, videće se.
  • G

    17.12.2023 08:57
    G
    Cekaju da prodju Izbori i onda svo razbacivanje novca da naplate deset pita vise po obicaju i tek ce od Nove Godine! Samo ovog puta je veoma sve upitno jer ogromnoj vecini Gradjana je dogorelo!!!
  • Grbavica

    17.12.2023 00:50
    @Haha
    A meni Informatika jeftinija, predsednik kucnog saveta se sigurno lepo zabavlja a na pozive ne odgovara, tante za kukuriku. A ti marvo placaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija