RIK: Sva biračka mesta otvorena, na tri je promenjeno mesto glasanja

Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević izjavio je da su jutros, u 7 sati, otvorena sva biračka mesta.
RIK: Sva biračka mesta otvorena, na tri je promenjeno mesto glasanja
Foto: 021.rs
Dimitrijević je na prvoj konferenciji za novinare RIK rekao da je u Žitorađi promenjeno sedište jednog biračkog mesta jer nije bilo struje.
 
U Somboru su promenjena dva biračka mesta zato što je pukla cev.
On je naveo da za sada nisu prijavljene ili zabeležene nepravilnosti prilikom otvaranja biračkih mesta.
 
Kazao je da su se birački odbori okupili na biračkim mestima sat pre otvaranja birališta, kako bi sve pripremili na vreme. Utvrdili su da je primljeni izborni materijal ispravan.
Podsetio je sve članove biračkih odbora da su dužni da održavaju red na biračkom mestu i da ne preduzimaju radnje koje za sobom povlače krivičnu i prekršajnu odgovornost.
 
Sledeća konferencija za novinare RIK-a je u 11:05.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija