Jeremić: Samo da rezultati budu takvi da se uspostavi stabilna vlast

Nosilac liste "Narodna stranka-Siguran izbor. Ozbiljni ljudi" Vuk Jeremić izjavio je da je "uveren da će građani prepoznati značaj izbora i da će dati glas onima koji su najsigurniji izbor".
"Nadam se da će biti što je moguće manje nepravilnosti tokom ovog dana, da ćemo imati rezultate uskoro, da neće niko dovoditi u pitanje integritet izbornog dana, jer takvih stvari nije bilo", rekao je Jeremić.
On je glasao na biračkom mestu 22, u Osnovnoj školi "Sveti Sava" na Vračaru.
"Nadam se da ćemo moći tako nešto da kažemo", dodao je on i predvideo da će rezultati izbora biti "takvi da može da se uspostavi stabilna vlast, da završimo sa izbornim procesom i da u skladu sa izbornom voljom građana krenemo napred".    

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.