"Srbija protiv nasilja": Svi izgledi da pobeđujemo u Beogradu

U izbornom štabu koalicije "Srbija protiv nasilja", nakon zatvaranja biračkih mesta, rečeno je da veruju u pobedu u Beogradu.
"Svi su izgledi da će koalicija 'Srbija protiv nasilja' ostvariti pobedu u Beogradu", navedeno je na konferenciji.

Iz štaba koalicije Srbija protiv nasilja rekli su da je tokom dana zabeleženo preko 450 primera kršenja izbornih prava, te da je Arena bila "sabirni centar fantomskih igrača". 

"Naši pravni timovi ulažu veliki napor da obrade sve slučajeve. Ali postoje i pozitivni primeri - dijaspora nikad nije ubedljivije glasala za demokratsku opciju. Svi su izgleda da ćemo u Beogradu pobediti", saopštili su oni.

  • 1

    17.12.2023 23:01
    Krug 2ke je pobedio?
    Bez ljutnje, građanska inicijativa koja je prihvatila da je zovu krugom 2ke se izborila. Bore se za sve sa 1/4 vaših glasova. Napravite je u NS (2) i imaćete bar pola Srbije. Hvala Miko. ❤️
  • zgađen

    17.12.2023 22:57
    Gavrani grakću
    @ Dex

    Ne smej se previše, može sendvič da ti zastane u grlu.
  • Etika

    17.12.2023 22:55
    Svi vi koji ste glasali za stranku predsednika... kada budete bolesni a ne bude bilo koga obrazovanog da vas leči - smešite se i budite srećni, jer sami ste to odabrali. Kada stignu sve veći računi, a plata je bedna, radni uslovi sve gori - budite zadovoljni, jer to ste izabrali. Kada vam deca stradaju od ruku zaštićenih batinaša, nemojte plakati - budite radosni, jer ostvarilo se ono što ste odabrali. I dok lupate minuse na ovaj komentar, znajte da ste sebi i svojoj deci lupili najveći - i to ćete osetiti uvek i stalno. Svako dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija