Ministar sigurnosti BiH: Glasao sam u Novom Sadu gde imam prebivalište

Predsednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) i ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić izjavio je da je glasao u Novom Sadu gde ima prebivalište, a ne u Beogradu.
Ministar sigurnosti BiH: Glasao sam u Novom Sadu gde imam prebivalište
Foto: 021.rs (ilustracija)
"Duboko sam zabrinut zbog večerašnjih pokušaja dela medija i opozicije u Beogradu da proizvedu haos i nasilje u prestonici Srbije. Haos i nasilje, destabilizacija, neće dovesti na vlast nikoga ko nema narodnu volju. Može samo biti zloupotrijebljena od onih koji ne žele dobro srpskom narodu, Republici Srpskoj i Republici Srbiji", rekao je on, prenosi N1.
 
Naveo je da je glasao na izborima u Srbiji "na isti način na koji to rade Hrvati iz BiH ili Mađari u Srbiji, koristeći ista prava koja imaju brojni Srbi širom sveta na biračkim mestima na kojima su pobedile opozicione stranke".
"Istine radi pošto se moje ime pominje u kontekstu beogradskih lokalnih izbora da ja na tim izborima nisam glasao. Ja sam glasao na biračkom mjestu broj 180 u Novom Sadu gde imam prebivalište. Neproverene informacije o meni, kao i laži o krađi izbora služe samo da opozicioni prvaci u Srbiji pobegnu od odgovornosti", kaže Nešić.
 
On je optužio opoziciju u Srbiji da su, "umesto da svojim biračima polože račune za višegodišnje i uporne poraze, spremni da Srbiju gurnu u haos da bi od te odgovornosti pobegli".
 
"Bolje im je da se ugledaju na Aleksandra Vučića iz vremena kada je bio opozicija ili Borisa Tadića iz vremena kada je gubio vlast. Oni su gospodski priznavali poraz odmah, čak i kada je razlika bila vrlo mala", dodao je Nešić.
 
Podsećamo, mediji su juče preneli objavu Nešića na društvenim mrežama.
 
"Danas sam glasao na parlamentarnim i gradskim izborima u Republici Srbiji", pohvalio se tada ministar iz BiH.
 
  • jovo s brkovi

    22.12.2023 06:58
    pametnjakovic se uslikao i napisao na instagramu da je glasao na parlamentarnim i lokalnim.izborima u srbiji... znaci ili laze da je glasao u novom sadu ili ni ne zna za sta su izbori bili u novom sadu... ali zato dobro zna da se veseli u stabu sns-a to smo svi videli.... sve predispozicije za ministra nesko ima
  • s

    21.12.2023 12:56
    @BEG-Istra-SCHWAB
    Šta čemo sa paravojnim jedinicama sto neko reče "autentičnim" Srbijancima koje su dolazile u BIH i Hrvatsku isključivo zbog tog razloga da kradu bijelu tehniku,mašine iz fabrika,zlato...ko zna šta sve ne.

    Usput su i radili gnusne zločine prema Bošnjacima zbog kojih su Srbi u RS plaćali račun,ubijali i neposlučne Bos.Srbe,koji su pokušavali da zaštite svoje komšije Bošnjake ili odbiju naređenja.

    To što je on možda stekao novac na nepošten način, neće izmjeniti činjenicu da je i Srbija prepuna "autentičnih" Srbijanaca koji vas pljačkaju. Bolje se njima pozabavite.
  • BEG-Istra-SCHWAB.

    21.12.2023 01:52
    гласање / станови
    Многи читаоци су то лепо видели и описали, Само све то не вреди, Србија није правна држава, а такозвана " Српска " је спрдачина од државе, прћија дебелог Босанског лопова Додика који иначе поседује вилу на Дедињу у вредности од 3.5 милиона €вра како је то Политика написала пре једно 6-8 година.
    Одговор на питање о становима у Војводини у власништву људи из БиХ је веома једноставан ; ти станови су купљени новцем који су босански Срби покрали од Хрвата и муслимана , вероватно су неке успут и убили, остали су њиховом босанском вилајету на који су навикли.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ruski kulturni centar otvoren u Čačku

Ruski kulturni centar, koji će imati školu ruskog jezika, biblioteku s delima autora iz te zemlje i kancelarije za kulturno-ekonomsku saradnju i za rusku nacionalnu manjinu, otvoren je u Čačku.