Fon Kramon: Spremni smo da posredujemo između vladajuće stranke i opozicije u Beogradu

Poslanici Evropskog parlamenta su spremni da budu posrednici između vladajuće stranke i opozicije u Beogradu, kako bi se osigurao miran i demokratski dijalog i smanjile tenzije.
To je jutros na društvenoj mreži Iks napisala poslanica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon, koja je bila deo međunarodne posmatračke misije na izborima.
Kramon je objavila zajedničko saopštenje o preliminarinim nalazima međunarodne posmatračke misije, konstatujući da su izbori u Srbiji održani u nejednakim uslovima, uz česte neregularnosti tokom i pre izbornog dana, među kojima su zloupotreba javnih resursa, kupovina glasova i narušavanje tajnosti glasanja.
"Svedočili smo slučajevima organizovanog dovođenja glasača iz Republike Srpske i zastrašivanju glasača. Apsolutno očekujemo viši nivo demokratskih standarda od države koja je kandidat za članstvo u Evropskoj uniji i pregovara o članstvu", naglasila je Kramon.
 
Prema njenoj oceni, potreban je međunarodni nadzor i puna istraga ovih navoda.
  • @pajo patak

    24.12.2023 16:09
    Je li to nasuprot tebi, jednom od manje pismenih saradnika službe neprijateljske nam zemlje? Divim se tvom "velikom" intelektu da je ovo jedino što si uspeo smisliti ne bi li uputio još koju banalnu uvredu. Skoro pa mi je krivo što su ti presušila ta pogana usta, no ipak takav društveni otpad ne žalim ni najmanje.
  • pajo patak

    22.12.2023 13:22
    @@pajo patak
    ti si izgleda jedan od najpismenijih saradnika službe.
  • @pajo patak

    20.12.2023 23:47
    Hoće to kada neko ne poseduje funkcionalnu pismenost ali zato oseća potrebu i uvek je spreman da komentariše nečiji intelekt i moral dok pun frustracije i besa istresa svoju verbalnu dijareju u 3 i 4 sata noću. Samo tako nastavi, teraj inat do kraja kada ti je već to ključna osobina, idi onda na ulicu i slavi Vučićevu pobedu ako si toliko zadovoljan svojim ponašanjem, šta tražiš ovde? Vrhunac je ironije to što dok botovi rade to što rade za novac ili neku drugu vrstu nadoknade ti si toliko "pametan" odnosno sujetan i uobražen da isti posao u korist SNS radiš potpuno besplatno. Retko si loša, zla i pakosna osoba, bez sumnje je pakao za svakoga ko ima nesreću da se nađe u tvojoj okolini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija