Starija žena poginula, tri osobe među kojima i beba povređene u udesu kod Malog Požarevca

Jedna osoba je poginula, a tri osobe, među kojima je i beba, povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila kod Malog Požarevca.
Starija žena poginula, tri osobe među kojima i beba povređene u udesu kod Malog Požarevca
Foto: 021.rs
Poginula je 70-godišnja žena, baka povređene bebe, a povređeni su i detetov otac i deda, koji je u teškom stanju, saznaje Tanjug u KC Srbije.
I žena koja je poginula i povređeni su se nalazili u putničkom automobilu koji se sudario sa autobusom.
Povređeni iz putničkog automobila su prevezeni u Urgentni centar, dok nema povređenih putnika iz autobusa. 
 
Uviđaj je u toku i na toj deonici saobraćaj je usporen.
  • Banderaš

    19.12.2023 13:39
    Septička jama
    Pre dva dana, 17.decembra je u saobracaju u srbiji poginulo 5 ljudi -2 kod Šapca,2 kod Raške i zena u Nišu i nacinjena je ogromna materijalna steta i 3 invalida iz tih nesreća koja će nama na budžet živeti do kraja zivota kao invalidi!!
    I srpski SNS politicari na vlasti ne reaguju, ne cine ništa da zaustave ovo užasno divljanje i bezzakonje u Srbiji i napravi pravnu normalnu drzavu .A to im je duznost,za to su se borili i za to smo ih izabrali,ali oni se bave lopovlukom,pljačkom a ne svojim obavezama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija