Ekipi N1 rečeno da napusti zgradu RIK-a, obezbeđenje dobilo nove instrukcije

Obezbeđenje zgrade Skupštine Srbije u Kralja Milana u Beogradu, u kojoj se nalazi sedište Republičke izbone komisije (RIK), zatražilo je od ekipe televizije N1 da napusti zgradu.
Ekipi N1 rečeno da napusti zgradu RIK-a, obezbeđenje dobilo nove instrukcije
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako je javio reporter N1, ekipa te televizije je uz urednu akreditaciju i bezbednosnu proveru puštena u malu zgradu Skupštine.
 
Ekipa je u holu sačekala narodnog poslanika Srđana Milivojevića, da bi im obezbeđenje zatim reklo da se novinar i snimatelj vrate u deo kod ulaza, a potom da napuste zgradu.
 
Kako su objasnili, u međuvremenu su se promenile bezbednosne procedure.
 
Reporter se ipak uključio uživo u program, odbijajući da napusti zgradu.
Narodni poslanik Srđan Milivojević kaže da je očigledno da su se promenile procedure uoči današnje završne sednice RIK-a i poslednjeg roka za predaju prigovora.
 
"Neverovatno je da je lakše ući u zgradu Specijalnog suda i doturiti im pet telefona nego pustiti ekipu medija kod narodnih poslanika. Moram da vidim sa generalnim sekretarom Skupštine o čemu se radi, ovo je neuobičajena procedura i praksa. Mi ćemo svakako uputiti zahtev sa pitanjem da li je ovo postala privatna zgrada Vladimira Orlića i da li je upisao u imovinsku kartu kao ličnu i privatnu svojinu, ili je ovo Dom Narodne skupštine", rekao je Milivojević.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija