Tepić: Osećam malaksalost, ne očekujem da me Vučić poseti

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pre dan i po stupila je u štrajk glađu zbog izbornih neregularnosti.
Tepić: Osećam malaksalost, ne očekujem da me Vučić poseti
Foto: 021.rs
Tepić za N1 kaže da se za sada oseća stabilno, iako je počela da oseća malaksalost. 
 
Ona ne očekuje da je u zgradi Skupštine Srbije u Kralja Milana poseti predsednik Aleksandar Vučić, ističući da je "on stoji iza izbornog inženjeringa i svih neregularnosti koje su se dešavale".
Upitana kakav efekat misli da će postići štrajkom glađu, Tepić kaže da su tražili da ih RTS uključi u Dnevnik 2, a da je umesto toga javi servis samo izveštavao sa protesta ispred RIK-a.
 
"Odlično da je Srbija bar obaveštena da su neki poslanici stupili u štrajk glađu", rekla je Tepić.
Dodala je da građani, međutim, neće saznati da je izborni inženjering pripreman barem godinu dana, kao i da je u tome učestvovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
"Ovo je odlučna inicijativa da bi se priznalo ono što svi znaju da se dogodilo, a to je epska krađa Vučića i SNS kojoj je ceo svet svedočio, na očigled građana. Ovo je toliko bahato bilo i tolikih razmera i mi ne smemo da pustimo da se legalizuje ovo nasilje. Ovo je još jedan način da se skrene pažnja građana i međunarodne zajednice", kazala je Tepić.
 
Upitana da li očekuje da je neko iz vlasti poseti, kao što je nekadašnji predsednik Boris Tadić posetio Tomislava Nikolića kada je štrajkovao glađu i žeđu u Narodnoj skupštini, Tepić kaže da ako se pod vlašću misli na Vučića njegovu posetu ne očekuje.
 
"Zato što je taj čovek mozak celog ovog inžinjeringa", istakla je ona.

Komentari 23

  • Bosa

    20.12.2023 22:06
    Za Mariniku
    Marinika se bori za sebe,za nas i za nasu decu.Bori se za pravdu,jel ti Daro to razumes ?Ako ovo prodje,nastavice se sve po starom.Mi nemamo ni sudstvo ni tuzilastvo,zalosno.
  • Paor

    20.12.2023 21:18
    @Dara
    Zar ima smisla porediti Nemačko sudstvo sa našim? Pa mi još nismo videli snimak automobilske nesreće na naplatnoj rampi. Ima vest od danas o nedokumentovanom trošenju 500 miliona eura iz budžeta, postoje i mrtvi pravni procesi na ti temu - kad ono pojeo vuk magarca...
  • @Milla

    20.12.2023 18:22
    Krhka
    Nije Marinka kapacitet za štrajkovanje glađu, bolje bi bilo da su oboje ostali napolju sa ostalima.Ovako samo sebi pravi zdrastvene probleme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.