Obradović: Dojava o bombi u GIK baš kad smo predavali prigovore na rezultate izbora

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je da je ta koalicija predala prigovore Gradskoj izbornoj komisiji (GIK).
Obradović: Dojava o bombi u GIK baš kad smo predavali prigovore na rezultate izbora
Foto: Beta/AP

Rekao je da je oko 19.00, kada su se predstavnici te koalicije uputili u GIK, bila dojava o postavljenoj bombi, te da je zgrada evakuisana.

"Rok za predaju prigovora istekao je u 20.00, mi smo se u 19.00 uputili da predamo prigovore. Na putu ka tamo dobili smo informaciju da je postavljena bomba u GIK-u i da je zgrada evakuisana", rekao je Obradović za N1.

Prigovore su, rekao je, uspeli da predaju preporučenom poštom.
 
"Vrlo je simptomatično to sa dojavom baš pred istek roka za prigovore. Mi smo ipak uspeli da ih predamo, poslali smo preporučenom poštom. Gospođa iz pisarnice je bila vrlo profesionalna, iznela je sa sobom pečat i overila nam je to, tako da je sve predato na vreme", kazao je Obradović.
 
Izjavu je dao u vreme dok je trajao protest ispred RIK-a, gde su okupljeni zatražili potpuno poništavanje izbora na svim nivoima.
  • Banderaš

    21.12.2023 07:06
    Neprijatelj je suvišan
    Kad bog hoće da te upropasti, on ti prvo uzima pamet, a ostalo ćeš sam da uradiš.
    Srbima je pamet vec uzeta, a sada su na nižim oblicima života i sami sebe jedu i uništavaju.
    Ovde bi nepriatelj samo smetao i ne bi imao šta da radi, jer srbi sebi rade najveća zverstva koja mogu da se smisle.
  • 9

    21.12.2023 01:40
    Шта сте очекивали ?
    Da će lopovi lažovi i secikese da se pridržavaju dogovorenog. Dobro je da Vas nisu još i pohapsili. Vođu u uniformi već imaju , a i na studente su nasrnuli sve pod parolom za našu decu (pendrekom po glavi).
  • Marko

    21.12.2023 01:24
    Sad bar znamo da SNS izgleda plasira te dojave o bombama kao i one od ranije. Verovatno da bi provukli ko zna kakav zakon koji će da ugrozi privatnost i prava ljudi. Nešto valjaju iza toga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija