Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović podneo ostavku na tu funkciju

Generalni sekretar Narodne stranke Stefan Jovanović saopštio je da je podneo ostavku na tu funkciju.

On je na društvenoj mreži X napisao da je "Narodna stranka na izborima doživela poraz", i da u tome vidi "svakako i svoju odgovornost".

"Porazi su teški, iz njih treba učiti, ali nema odustajanja od politike i vrednosti u koje verujemo. Narodna stranka mora ostati jedinstvena. Ona mora da se transformiše, reformiše i pripremi za novi ciklus izbora, koji nam predstoji za svega par meseci", rekao je Jovanović.

Dodao je da ne razmišlja o napuštanju stranke.
 
Zbog rezultata na vanrednim parlamentarnim izborima koji su održani 17. decembra, na kojima Narodna stranka nije prešla cenzus, ostavku je podneo i predsednik te stranke Vuk Jeremić, a ostavke su podneli i svi članovi Predsedništva Narodne stranke.
  • Vlada iz Zrenjanina

    24.12.2023 15:48
    Alo, on je dobio ispod 1% glasova. Kako je pokraden. Kako ti zamilsljas kradju. Pa ne krade se uzimanjem glasova nego dodavanjem. Kradja od 300% bi ga spustila ispod cenzisa. Pa to nema ni u crtanom filmu. Trebalo je da glasa jos 15 miliona nepostojecih srba da bi on presao cenzus.
  • Blu Trabant

    24.12.2023 11:36
    Pokrao Vučić izbore, a ovi podnose ostavke zbog svog neuspeha ? Alo, pokraden si !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija