Novinar Nove povređen na protestu, policajac ga udario pendrekom

Novinar portala Nova.rs Andrija Lazarević, koji je izveštavao sa protesta ispred Skupštine grada Beograda, povređen je kada je policija započela potiskivanje građana od te zgrade.
Novinar Nove povređen na protestu, policajac ga udario pendrekom
Foto: Beta/AP

Prema njegovim rečima, kad je policija krenula da potiskuje građane, jedan od policajaca ga je udario pendrekom po ruci.

Pripadnici policije i Žandarmerije okružili su nešto pre 22 časa zgradu Skupštine Beograda i potisnuli učesnike protesta sa platoa ispred te institucije.

Policajci u opremi za razbijanje demonstracija veoma su brzo izveli akciju, a građani su se razbežali u nekoliko pravaca.
  • DacaD

    25.12.2023 17:42
    Mislite kordinator dobio pendrek, e deco da samo znate kako su Sloboni panduri tukli!
  • Bodidarma

    25.12.2023 09:10
    Strane amb
    Najbolje kada nepomenik kaže kako to rade stran ambasade, pa ko visi po tim ambasadama? Ko danas ide da kuka ambasadoru Rusije, pa taj sebine moe da pomogne...

  • felix

    25.12.2023 08:14
    kako
    mi žao , čovek samo rušio a ovi po ruci ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija