ANKETA: Da li će Nestorović ući u koaliciju sa Vučićem?

Branimir Nestorović i njegova lista "Mi - glas iz naroda" od proglašenja izbornih dešavanja davali su izjave kako neće ni sa kim u koaliciju.
Međutim, Nestorović je mnogo oštriji bio prema članovima koalicije "Srbija protiv nasilja", nego prema vladajućoj stranci i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
 
Naveli su da postoji nekoliko uslova za saradnju sa SNS-om, kao što je odbacivanje francusko-nemačkog plana za Kosovo i Metohiju.
Nakon nasilnih incidenata na protestu u Beogradu u nedelju, Nestorović je rekao da će njegov pokret imati sastanak u ponedeljak i da će upravo ovi događaji biti tema razgovora.
 
"Naš pokret će sutra doneti odluke povodom večerašnjeg pokušaja Majdana u Beogradu. Možemo da se ne slažemo sa vlašću, ali država ne sme da se ruši po nalogu određenih službi", naveo je Nestorović.

U anketi nam recite da li mislite da će Nestorović ući u koaliciju sa listom Aleksandra Vučića, a u komentarima obrazložite svoj stav.

 

Anketa

Da li će Nestorović ući u koaliciju sa Vučićem?

  • Space

    26.12.2023 13:26
    Zelja
    Zelim im da na ponovljenim izborima osvoje upravo ovaj procenat gde su glasali ljudi koji misle da nece uci u koaliciju sa Vucicem.
  • Beograđanin

    25.12.2023 23:29
    Pekunia non olet
    Još stari Rimljani su znali za uzrečicu Pekunia non olet -pare ne smrde. Tako i Nestorović. Ući će u koaliciju -samo je pitanje koliko će dobiti za pristup i "lezanje na rudu".
  • Дуле

    25.12.2023 21:47
    Они су му зато и наместили гласове-исти проценат има у дијаспори.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prekinute blokade prelaza ka Kosovu

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da su za saobraćaj otvoreni prelazi Brnjak i Merdare, koji su bili zatvoreni u noći između petka i subote.