RIK: Ponavljanje izbora na dva biračka mesta u Nišu i jednom u Subotici

Republička izborna komisija donela je danas rešenje o ponavljanju izbora za narodne poslanike na dva biračka mesta u Nišu i jednom u Subotici.
 RIK: Ponavljanje izbora na dva biračka mesta u Nišu i jednom u Subotici
Foto: 021.rs

Reč je o biračkim mestima broj 22 u Osnovnoj školi "Sveti Sava" i broj 43 u Osnovoj školi "Dositej Obradović", na području niške gradske opštine Medijana, i o biračkom mestu broj 87 u subotičkoj Mesnoj zajednici "Novi Žednik".

Rešenje o ponavljanju izbora doneto je nakon što je niška Gradska izborna komisija juče donela rešenje o poništavanju izbora na dva pomenuta izborna mesta i nakon što je Izborna komisija grada Subotice 23. decembra donela rešenje o poništavanju izbora na biračkom mestu broj 87.
 
U Gradskoj izbornoj komisiji Niša kazali su da su izbori poništeni "zbog neregularnosti".
 
Građani tri izborne jedinice ponovo će se izjašnjavati o kandidatima za poslanike za Narodnu skupštinu u subotu, 30. decembra od 7 do 20 časova.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

SBB: Oseti slobodu uz EON pakete

SBB kompanija je danas započela novu marketinšku kampanju kojom predstavlja sve prednosti EON paketa, uz koje korisnici imaju jedinstveno iskustvo gledanja televizije, super brz internet i digitalnu f