Šapić: Hvala Bogu da je Žandarmerija bila u Starom dvoru, možda bi ga zapalili

Predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da su nadležni imali informaciju o planiranom upadu u Skupštinu grada tokom protesta na poziv liste "Srbija protiv nasilja".

"Mi smo znali, zato je policija bila unutra. Hvala Bogu da je Žandarmerija bila u Starom dvoru, ko zna kakvi su planovi bili, možda bi ga zapalili jer su bacili baklju unutra", rekao je Šapić za televiziju B92.

Ocenio je da je u ovom momentu pitanje fomiranja vladajuće većine u Beogradu "trivijalno" a da je "najvažnije" očuvanje ustavno-pravnog poretka.
 
"Ako to ne sačuvamo ulazimo u anarhiju, postajemo društvo u kom vlada zakon jačeg. Građanske slobode su jedno, u redu je da demonstrirate ali svaki protest se svodi na to da blokirate grad, da zaustavljate radove zato što ste tako odlučili ili da na silu uđete u institucije", rekao je Šapić.
On je ocenio da je izveštavanje televizija N1 i Nova S sa nedeljnog protesta ispred Skupštine grada "potpirivanje" sukoba.
 
"Kao da žele da dođe do sukoba i većih nereda. Kao da nisu svesni da kada dođe do toga, ne može jedna strana da dobije a druga da izgubi. Tu svi gubimo", kazao je Šapić.
  • BGD 011

    27.12.2023 00:42
    I Sapic brljavi
    Sapicu, ti si od sportiste kojeg smo cenili, postao javna opajdara u sluzbi SNS-a. Ti covece zaista veze nemas. Pricas gluposti. Kao da su ti mozdane vijuge zardjale. Pricas gluposti kako su demonstranti napravili ogromnu stetu unutar zdanja gradske skupstine, a svi su videli da je zgrada bila puna zandarma i da niko nije mogao uci. Pa ko je onda lomio unutar zgrade? Zandarmerija mozda, dok su vasi provokatori spolja lomili i gadjali kockama. I niko od njih nije uhapsen! Hapsili ste mirne demostrante, i to na ku---nski nacin, hvatajuci ljude po okolnim ulicama. Stidi se Sapicu!
  • Zzz

    26.12.2023 22:57
    Potvrđeno
    Da je hlor vrlo otrovan element i ostavlja trajne posledice na mozak osoba koje su duže vreme provodile u bazenu sa hlorisanom vodom.
  • Pa ovaj

    26.12.2023 22:40
    "snimio" od vučevica fore i fazone. Kod mene upisani na spisku : bivši čovek, bezimenjak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija